Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Εκπομπή "Φώς στο Τούνελ"


Θερμά Συγχαρητήρια στην εκπομπή "Φώς στο Τούνελ" και προσωπικά στην Αγγελική Νικολούλη. Βρίσκεται στον σωστό δρόμο για την αποκάλυψη της αλήθειας...Μιας αλήθειας που αυτός ο "γνωστός-άγνωστος" "κάποιος" φοβάται να έρθει στο φώς. Αναμένουμε τις εξελίξεις...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ Κ.ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ.Ο ΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΚΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΞΕ.ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ;ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΑΤΥΧΗ ΝΙΚΗ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΑ.ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ;ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ.ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ.ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΧΕΙΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ .ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ Κ.ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΓΕΛΑΣΕ.ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΡΙΣΤΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ? ΓΡΑΨΕ Κ ΕΣΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ!!ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ?ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΑΛΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχουν περασει 3 χρονια απο την περιεργη εξαφανιση της Νικης.Ειναι πια σιγουρο οτι η Νικη δεν εφυγε με την θεληση αλλα την εξαφανισαν.Ο δολοφονος κυκλοφορει ακομα ελευθερος και μπορει αργα η γρηγορα να ξανακανει αυτο που εκανε στην Νικη.Η οικογενεια της Νικης προσφερει 100.000 ευρω στον ανθρωπο που θα αποκαλυψει τι πραγματικα εγινε την μοιραια εκεινη νυχτα.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ
6979731793
6986863467